FAQ: wat wilt u graag weten?

Type hier uw vraag

Dit vroegen anderen:

 • Welke kleuren zijn mogelijk bij een buitenkeuken van COOXS?

  De kans dat ‘uw’ kleur geen opties blijkt, is klein. Heel klein. Eigenlijk is de kans dat u door de veelheid aan keuzes moeilijk tot een definitieve beslissing komt, groter. Geen nood: COOXS maakt u wegwijs. De coating van de buitenkeukenkasten kan in elke RAL-kleur en daarbij vinden we vrijwel zeker het passende werkbladkleur. Zo goed als elke kleur is mogelijk.

 • Heb ik een dampkap nodig voor een barbecue?

  Dat zou kunnen. Als de buitenkeuken deel uitmaakt van een grotere – overdekte – constructie of ergens staat waar weinig of geen ventilatie is, kan een dampkap een goed idee zijn. Als het geen meerwaarde is, zeggen we het ook. COOXS bekijkt elke situatie vrijblijvend en met plezier, om vervolgens de beste oplossing te formuleren.

 • Kan een COOXS buitenkeuken echt buiten staan?

  Jazeker. COOXS kiest voor de beste materialen en partners. Het doel is een echte buitenkeuken te installeren: een lust voor het oog én functioneel om te gebruiken. We adviseren, begeleiden, denken mee en helpen u om dat op de juiste plaats te doen, en om daarbij de beste keuzes te maken. En nadien blijven we in de buurt om vragen te beantwoorden of service te verlenen.

 • Kan mijn huidige barbecue ingebouwd worden in de COOXS-buitenkeuken?

  Absoluut. COOXS levert maatwerk af. We bouwen een buitenkeuken perfect naar wens en daarin is plaats voor toestellen die al aanwezig zijn.

 • Heb ik een afdekhoes nodig voor mijn COOXS?

  Nee. De materialen, de afwerking en de accessoires kunnen de omstandigheden en het weer aan. Meer zelfs: ze zijn ervoor gemaakt. Net door de buitenkeuken niet af te dekken, bent u zeker dat hij in goede conditie blijft.

 • Staat COOXS in voor het onderhoud aan mijn buitenkeuken?

  We zijn trots op wat we maken en we houden ook daarna met plezier alles in uitstekende staat. U kan dus op ons rekenen voor het nodige onderhoud aan uw buitenkeuken.

 • Hoeveel kost een COOXS buitenkeuken?

  COOXS staat voor maatwerk. Elke buitenkeuken is uniek. Wij realiseren uw droomkeuken en dromen kunnen alle kanten uitgaan. Eén uniforme prijs kunnen we daar niet op kleven. Bij de voorbeelden vindt u indicaties. Om concreet te ontdekken wat de mogelijkheden zijn en welke prijzen daarmee gepaard gaan, contacteert u ons vrijblijvend.

 • Hoeveel onderhoud vraagt een COOXS buitenkeuken?

  Weinig. Een buitenkeuken dient – net als de keuken binnen – af en toe een schoonmaakbeurt te krijgen. De kasten na een tijdje weer eens correct afstellen, ook dat kan zinvol zijn. De accessoires worden geselecteerd om de omstandigheden aan te kunnen en dat levert een onderhoudsarme buitenkeuken op.

Goedemiddag, mijn naam is Valerie. Staat uw vraag er niet tussen? Stel hier uw vraag:

Type hier uw vraag
of druk op enter

Hartelijk bedankt. Ik zoek het graag voor u uit. Mag ik uw mailadres alstublieft?

Voer uw mailadres in
of druk op enter

Vraag 3.

Type hier uw naam
of druk op enter
luxe design cooxs buitenkeuken