Samenwerken aan prachtige projecten?

Eén team. Eén tuin.

Bij COOXS ervaren we dubbel plezier wanneer we gezamenlijk de meest prachtige projecten kunnen verwezenlijken. Dit kan een individueel project zijn, maar bij voorkeur bouwen we aan een solide samenwerking op de lange termijn. We staan graag tot uw beschikking voor een kennismaking en het bespreken van de mogelijkheden.

werkblad van dekton buitenkeuken christiaan, mede-eigenaar van cooxs buitenkeukens

(Bijna) alles is mogelijk

compacte en luxe zwarte buitenkeuken

We beginnen met het onderzoeken van het ontwerp en de gewenste vorm van uw buitenkeuken. Dit is volledig afgestemd op uw specifieke situatie en wensen. Gelukkig biedt het maatwerkconcept van COOXS (bijna) onbeperkte mogelijkheden! Of u nu een rechtlijnige keuken wilt, een keuken met een hoek, of opties zoals een bar of geïntegreerde tafel overweegt, onze ontwerpers kunnen een geschikt ontwerp maken.

 
 
 

Samenwerken zit in ons DNA. We geloven namelijk dat we samen niet alleen de meest prachtige projecten kunnen realiseren, maar dat het ook ons werk nog leuker maakt. Plezier is niet voor niets een van onze kernwaarden.

COOXS werkt samen met vooraanstaande tuinarchitecten, waaronder Berdea Tuinarchitectuur. Floris Garden and Landscape Design en Inside Out Tuinarchitectuur, gerenommeerde hoveniers en architectenbureaus. In al deze samenwerkingen delen we een gezamenlijke passie voor design en kwaliteit, wat tot uiting komt in elk project dat we aangaan.