Het verhaal van COOXS

luxe buitenkeuken met gasbarbecue wijnfrigo en bar

Het gevaar bestaat dat we veralgemeenheden als 'les goûts et les couleurs on ne discute pas' en 'smaken verschillen' op een dag voor waar aannemen. COOXS kiest ervoor om de dingen anders te zien. Anders te bekijken ook. Wij dromen van ultieme schoonheid en absolute perfectie. Van excelleren. Uitblinken. Van niet tevreden zijn met ‘gewoon’. Wij dromen van harmonie en een balans die door iedereen zo ervaren en geproefd wordt. Wij dromen niet alleen, wij realiseren ook. COOXS maakt buitenkeukens die objectief gezien fantastisch zijn.

 • jonathan en valerie zaakvoerders van het buitenhuis

  Jonathan en Valerie, gepassioneerde zaakvoerders van Het Buitenhuis

  In een wereld waar kantoor, files en stress gemeengoed zijn geworden, is er niets fijner dan thuis te ontspannen. Het antwoord van COOXS hierop is een ontmoetingsplek in de tuin. Een plaats die bekoort, waar de dag tot z’n voleinding komt. Aan een exceptionele buitenkeuken van COOXS.

 • team het buitenhuis, verdeler van cooxs

  De droom van COOXS

  Het verhaal van COOXS startte met een droom. De droom van COOXS: een buitenkeuken met het comfort van de keuken binnenshuis. Geen verlengstuk van de woning, maar een ultiem buitengoed voor fijne momenten. Momenten die herinneringen worden. Droom groot en geniet intens.

COOXS

Een gazon na een karakteristieke regenbui – waarvan uw COOXS-buitenkeuken geen last ervaart – of de ochtendlijke dauwdruppel die wacht op de zon, water symboliseert leven en het oog voor detail dat tot in de diepste verfijning vorm en inhoud krijgt. Een COOXS verrast u en uw gezelschap, en blijft verrassen.

COOXS’ memory lane

 • 2018

  Vanuit een jarenlange ervaring en passie voor het buitenleven zagen Christiaan en Gerard, founders van COOXS, dat de ontwikkeling van buitenkeukens stil stond. De centrale rol van de keuken binnenshuis miste voor buiten, en daarin zagen ze een kans voor COOXS. De basis was gelegd.

  cooxs bij de start in 2018
 • 2019

  De sterke drive voor een high-end buitenkeuken resulteerde in een intensief traject van research en development. Begin 2019 introduceerde COOXS de eerste buitenkeukens in Nederland, opgebouwd uit hoogwaardige materialen en tot in de finesse gecompleteerd. Spoedig volgden de eerste projecten en de eerste plaatsingen waren een feit.

  eerste cooxs buitenkeuken
 • 2020

  De grote doorbraak kon niet uitblijven. In een jaar waarin een epidemie het leven bepaalde werd de rol van het buitenleven belangrijker dan ooit. Een buitenkeuken werd een essentieel onderdeel van buitengewone tuinontwerpen. Steeds meer liefhebbers van het buitenleven ontdekten COOXS.

  materialen uitzoeken bij cooxs
 • 2021

  De sterke groei van COOXS transformeerde in 2021 in een turbulente groei. Zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen vervaardigen we buitenkeuken na buitenkeuken. Team COOXS groeide mee en ook in de technische ontwikkeling maakten we nieuwe stappen.

  monteur van cooxs buitenkeuken
 • 2022

  Het antwoord op een boeiende reis van vijf jaar volgde in 2022 met de introductie van noviteiten binnen de serie ‘COOXS Collects’ en een nieuwe marketingcampagne: ‘COOXS, Beauty has a name’. Een nieuw hoofdstuk voor een sterk doorontwikkeld creatuur, waarmee de toekomst wordt geborgd.

  wijnfrigo voor buitenkeuken
 • 2023

  Begin 2023 werd COOXS gelanceerd op de Vlaamse markt. In samenwerking met Het Buitenhuis uit Dendermonde zijn de exclusieve, maatwerk buitenkeukens nu beschikbaar voor België.

  buitenkeuken in toonzaal dendermonde
 • 2024

  Steeds meer mensen genieten van het comfort van COOXS. In 2024 hebben we ervoor gekozen om het merk nog meer live te laten ervaren en we trappen het jaar af met het exclusieve evenement 'COOXS Live'. Ook bouwen we onze internationale strategie verder uit met onze deelname aan de Milan Design Week.

buitenkeuken met vuur

Een buitenkeuken als droom

Alles start met een idee, een vaag verlangen of een dromerige gedachte. COOXS laat dromen uitkomen en creëert samen met u de buitenkeuken die daarvoor nodig is. Stap binnen in Het Buitenhuis in Dendermonde, ontdek COOXS en maak uw droom waar.

luxe design buitenkeuken in kleine stadstuin

Uitsluitend maatwerk

COOXS vertaalt uw wensen en maakt er concrete ontwerpen van. Op die manier ontstaat een nieuwe werkelijkheid in 3D en krijgt u een goed en volledig beeld van uw buitenkeuken. U ontvangt een offerte die net zo gedetailleerd is als uw buitenkeuken wordt.

luxe buitenkeuken met dekton werkblad

Nederlandse productie, Belgische installateurs

Onze professionele installateurs zijn stielmannen. Ze delen uw passie voor vakmanschap, en bezitten het métier om daar een luxueuze buitenkeuken van te maken. Binnen twaalf werkweken staan ze bij u in de tuin en laten uw buitenkeuken werkelijkheid worden.

design buitenkeuken aluminium en dekton

Goesting in genieten

We verklappen het nu al: uw COOXS zal u naar buiten lokken. Een buitenkeuken is iets om jarenlang van te genieten. Gewoon omdat het gezellig is en goesting geeft in buiten zitten. COOXS garandeert dat genot door voor elk probleem een oplossing in huis te hebben, nu en later.

Ga met de muis over een afbeelding om meer te lezen.
 • luxe buitenkeuken op terras met bar
 • compacte buitenkeuken met green egg
 • luxe design buitenkeuken met gasbarbecue
 • luxe buitenkeuken met spoelbak, kraan en green egg