Milan Design Week 16 - 21 april 2024

Milan Design Week. COOXS & Van van Ee

Van 16 tot 21 april 2024 zijn COOXS en Van van Ee te gast op de Milan Design Week. Hier, waar de wereldtop van design samenkomt, zullen we onze nieuwste innovaties en onze visie op het buitenleven presenteren.

U kunt onze gezamenlijke expositie vinden op Masterly, het Nederlandse paviljoen in het hart van de stad. Daar zullen we onze visie en ontwikkelingen presenteren onder de naam Falwa. Falwa belichaamt innovatie, daadkracht en een grenzeloze passie voor het buitenleven, geworteld in de nuchterheid en authenticiteit die beide merken kenmerken.


16 - 21 april 2024 | Masterly Milano | Piazza dei Mercanti 2, Milano

falwa-logo
Veluwe natuur buitenkeuken masterly milano 2023

Proud of our roots

Falwa is meer dan een naam; het is een verhaal doordrenkt van de pracht van de Veluwe, een van Europa's meest adembenemende gebieden. Hier ontdek je de essentie van Falwa, geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid en cultuur van de Veluwe. Falwa belichaamt de nuchterheid, innovatiekracht en de mentaliteit van 'gewoon doen' die de Veluwe kenmerken.

Van van Ee en COOXS, beiden voorlopers in hun vakgebied, creëren op basis van deze Veluwse waarden producten waar internationaal naar wordt opgekeken. Minimalistisch design verrijkt met de essentie van de natuur; Falwa brengt het comfortabele buitenleven tot leven.

Welkom bij Falwa. Geniet van het exclusieve uitzicht op de Duomo di Milano vanaf het dakterras, waar het Falwa-paviljoen schittert. Wandel door deze unieke ervaring en ervaar de zorgvuldig samengestelde esthetiek en functionaliteit in harmonie. Een nieuwe wereld opent zich, waar buitenleven synoniem staat voor luxe, comfort en vernieuwing.

Beleef

Ervaar Falwa tijdens Masterly: the Dutch in Milano (onderdeel van de Milan Design Week) 2024.

BEZOEKTIJDEN 16 – 21 APRIL 2024
dinsdag 11 – 16.30 uur (avond: vip event)
woensdag – zaterdag 11 – 20 uur
zondag 11 – 15 uur

PALAZZO DEI GIURECONSULTI
Piazza dei Mercanti 2, Milano