COOXS: een duurzame keuze in al haar aspecten

  • Duurzaam karakter van COOXS

duurzame kwaliteit buitenkeuken

Kwalteit

De kern van duurzaamheid ligt in de kwaliteit van het product en vormt het antwoord op de consumptiemaatschappij. Daarom wordt elke COOXS buitenkeuken vanaf het begin ontworpen met een sterke nadruk op duurzaamheid op de lange termijn.

ecologische keuken voor buiten

Garantie

Net zoals duurzaamheid verbonden is met kwaliteit, is kwaliteit verbonden met garantie en service. Wist u dat u bij een Big Green Egg barbecue maar liefst levenslange garantie op het keramiek krijgt?

buitenkeuken natuur

Ketenintegratie

Ook de partners van COOXS zetten zich in voor een duurzame toekomst. Zo is het Dekton-materiaal voor de werkbladen gedurende zijn volledige levenscyclus CO2-neutraal, vanaf de winning van de grondstoffen tot het gebruik van het product, tot aan het einde van zijn levensduur.

luxe design buitenkeuken

Recycling

De materialen waaruit de COOXS buitenkeukens zijn opgebouwd, zijn zeer geschikt voor recycling. Het aluminium van uw keuken kan na langdurig gebruik worden gerecycled en omgezet in nieuwe producten. Wist u dat maar liefst 75% van het wereldwijd geproduceerde aluminium nog steeds in gebruik is?

keuken voor buiten green egg

Bedrijf

Niet alleen in de producten, maar ook in het bedrijf zet COOXS zich in voor een duurzame toekomst. Of het nu gaat om het gasvrije bedrijfspand of het gescheiden inzamelen van al het afval en het recyclen van overgebleven metalen.

buitenkeuken luxe materialen

Productie

De productie van uw COOXS buitenkeuken wordt op een uiterst duurzame wijze uitgevoerd. Bij het snijden van het materiaal wordt altijd gestreefd naar een optimale 'nesting', waarbij zo min mogelijk materiaal verloren gaat. En zelfs wat er toch verloren gaat, wordt gerecycled tot nieuwe metalen.