Accessoires om uw buitenkeuken compleet te maken

COOXS kiest de accessoires die uw buitenkeuken vervolmaken, verbeteren en verrijken. Alleen de producenten die er met hun design en kwaliteitsgaranties bovenuit springen, komen in aanmerking. Ontdek ze. Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Topkwaliteit in hoogwaardig design

Onze buitenkeukens zijn zo goed als de accessoires die er deel van uitmaken. Ze beïnvloeden het eindresultaat en de uiteindelijke stijl. Daarom vinden wij enkel de absolute top-accessoires goed genoeg om in een COOXS-buitenkeuken te passen. 

‘Mooi’ en ‘performant’ zijn twee. COOXS kiest voor partners die onze visie over kwaliteit, garanties en de daarbij horende service delen. Meer tekst en uitleg vindt u bij Aftersales.

pizza-oven op buitenkeuken

De barbecue en de buitenkeuken

Een buitenkeuken draait vaak rond een barbecue. Soms letterlijk, doorgaans ook figuurlijk. De oervorm-van-het-buiten-koken wint aan populariteit én aan mogelijkheden. Het maakt de keuzes ruim en de opties talrijk. Of het nu een gasbarbecue van Beefeater of een Big Green Egg met kolen is, een geïntegreerde topbarbecue in een luxe-buitenkeuken van COOXS kan alleen absolute hoogtepunten opleveren.

Maatwerk is geen optie, wel het uitganspunt. COOXS kiest ervoor om uw wensen werkelijkheid te laten worden en dat kan alleen wanneer wij ons aanpassen. Uw tuin, uw verwachtingen, uw barbecue. Kamado, pellets, gas, kolen … als de barbecue bestaat, bouwen wij hem in. Onze designers ontwerpen de buitenkeuken van uw dromen.

buitenkeuken met green egg en wijnfrigo