Luxe buitenkeuken, 100% op maat

COOXS en maatwerk zijn synoniemen. Alles wat wij maken, is uniek. Enig in zijn soort, vorm en uitwerking. We linken een strak en duidelijk ontwerp aan een hoogwaardige materiaalkeuze en de juiste accessoires om een buitenkeuken af te leveren die 100% ‘uw maat’ is.

De buitenkeuken die COOXS maakt en installeert, is de buitenkeuken van uw dromen. Dat betekent dat we uw wensen in een specifiek ontwerp gieten. Het levert een 100% unieke maatwerk-buitenkeuken op, waarbij vrijwel alles mogelijk is: rechttoe-rechtaan of in een hoek, met een hoekje af of pure strakheid in een topdesign.

Ga naar ontwerpen

COOXS kiest ongeacht de concrete stijl en uitwerking altijd en overal voor kwaliteitsvolle materialen en de mooiste basis. De keuze is ruim. Dekton-werkbladen met cement- of marmerlook, gepoedercoat aluminium en een afwerking in de RAL-kleur die u kiest: over kleur en smaak verschilt de mening soms, over de gekozen materialen niet.

Ga naar materialen

Een Big Green Egg-barbecue of een pizzaoven van Alfa Forni? Tuurlijk, geen probleem. Een designkraan boven de bijpassende afwasbak en de juiste handvaten? Het spreekt voor zich. COOXS presenteert een gamma accessoires om ‘u’ tegen te zeggen en maakt op die manier uw buitenkeuken helemaal af.

Ga naar accessoires

Wat is een buitenkeuken?

compacte zwarte buitenkeuken

Het woord verraadt het een beetje, al willen we van bij het begin duidelijk zijn: een verplaatsbare gasbarbecue is geen buitenkeuken zoals wij die zien. Voor COOXS is een buitenkeuken een staaltje vakmanschap en luxe, op maat vormgegeven kunst in kasten, lades en comfort gegoten en voorzien van de accessoires om alles nog een niveau hoger te tillen. Een buitenkeuken zou binnen kunnen maar verkiest het buitenleven.

De COOXS-garanties

Wat buiten staat en buiten gebruikt wordt, moet voldoende robuust zijn. Onze maatwerkkeukens verbinden de functionaliteit van buiten met het comfort en de luxe van binnen. Dat kan enkel dankzij kwaliteitsvolle materialen. We zijn zeker van ons stuk en bieden 5 jaar garantie op onze realisaties.

Meer lezen

5 years warranty

Premium outdoor quality
  • luxe maatwerk buitenkeuken onder overkapping
  • buitenkeuken met bar en dubbele frigo
  • strakke moderne buitenkeuken met green egg
  • high-end buitenkeuken met green-egg

Buitenkeuken op maat

COOXS biedt comfort, beleving, een ervaring en nodigt uit om buiten te genieten. Uw buitenkeuken is altijd klaar voor u, net omdat we hem 100% op maat voor u maken. Een COOXS-buitenkeuken is uniek en altijd naar wens.

Of het nu een strakke designkeuken is of een buitenkeuken die met zeer selectieve accessoires komt, een geïntegreerd kunstwerk of een op zichzelf staand project, wij maken het voor u. Kwaliteitsvolle materialen bieden eindeloos veel mogelijkheden en één zekerheid: het resultaat is 100% uniek.

In Het Buitenhuis ontdekt u samen met onze buitenleven-experts hoe we van uw dromen werkelijkheid maken. Kom ons ontmoeten, we kijken ernaar uit!

Wat zijn de voordelen van een buitenkeuken?

De luxe-buitenkeuken creëert verbinding met de natuur en het buitenleven. Het is het hoofdkwartier, de uitvalsbasis en de vaste plaats van afspraak voor nieuwe ervaringen, beleving en de mooie momenten die daaraan verbonden zijn. De luxe-buitenkeuken is stijlvol design, klasse en functionaliteit. De buitenkeuken is genieten van heerlijke gerechten. Wat was de vraag?