COOXS Care: zorgeloos genieten

  • De services van COOXS

luxe gaspit in cooxs buitenkeuken

Accessoires bij COOXS

In de beste buitenkeuken horen de beste accessoires. Onze partners houden net als wij – en u – van producten die ‘af’ zijn. Kwaliteitsvol, strak, stijlvol en functioneel. Van de gasbarbecue in inox of een Big Green Egg, tot de Italiaanse outdoor koelkast en het hoogglans-werkblad van Dekton.

moderne designlade in buitenkeuken

Garanties

Vijf (5) jaar garantie, daarop mag u standaard rekenen wanneer u een COOXS-buitenkeuken in gebruik neemt. Voor de keramiek van een Big Green Egg loopt de garantietermijn zelfs op tot ‘levenslang’. Zowel wijzelf als de topmerken waarmee we samenwerken, hechten veel belang aan lang, goed, aangenaam en vooral zorgeloos genieten van het buitenleven en alles wat daaraan gekoppeld is.

monteur van exclusieve buitenkeukens

COOXS service

Het spreekt voor zich dat onze medewerkers altijd bereid zijn om goed advies te geven, service in te plannen of indien nodig een oplossing te vinden voor zaken die onderweg de kop opsteken. Bel of mail ons. We zijn er voor u.

materialen en kleuren van de cooxs buitenkeukens

COOXS aftersales

De zorg, het enthousiasme en ons eeuwig streven naar het hoogst haalbare, we trekken het nadien nog door. COOXS is een transparant, bereikbaar en communicatief bedrijf, dat enkel tevreden is wanneer u dat ook bent.

uitzoeken van materialen voor cooxs buitenkeukens

De passie van en voor COOXS

We worden blij van wat we elke dag realiseren. Een COOXS-buitenkeuken heeft kwaliteit en stijl, en is een uiting van passie. Passie voor het buitenleven, voor mooie dingen, voor lekker eten en voor gezelligheid. Een passie voor mensen ook. Onze medewerkers en onze klanten.

monteur bij de cooxs buitenkeuken

Maatwerk

Er zijn geen twee buitenkeukens van COOXS die identiek zijn. Ons maatwerk is écht maatwerk. Het betekent dat we gestructureerd en nauwkeurig aan de slag gaan om op het eind een uniek en perfect resultaat af te leveren. Zonder compromissen en helemaal naar wens.

  • monteurs van cooxs buitenkeukens
  • team het buitenhuis verdeler van cooxs in vlaanderen

Service door vakmannen

Het zijn stielmannen die vakwerk afleveren, onze monteurs. COOXS werkt met uitstekende materialen en de beste partners voor terecht veeleisende klanten. Dan volstaan alleen de beste medewerkers om garant te staan voor de aanpak, de opvolging en het onderhoud die daarbij aansluiten.